Hjelp meg å hjelpe

Leste nettopp bloggen MartinesUnivers og hun har laget et innlegg om STIFTELSEN SYKEHUSBARN.

Hentet fra Martines blogg:

Stiftelsen Sykehusbarn har som formål å gjennomføre tiltak som bedrer barn og ungdoms trivselstilbud, og derigjennom oppnå en økt aktivitet og velvære for alvorlig syke barn og ungdom når disse med bakgrunn i sin sykdom har sitt opphold på sykehus. Tiltakene skal gjennomføres i nært samarbeid med leger, pleiepersonell og andre som har omsorg for de angjeldende pasienter. Eksempler trivselstiltak kan være blant annet klovner, musikkterapeuter, konserter, turer, gaver, leker og utstyr.

"Select - food with flavour" har lyst til å hjelpe Sykehusbarn litt på vei og har derfor opprettet en side for å vise sitt engasjement og sin støtte. For hver stemme som mottas vil Select donere 5 kroner til Sykehusbarn!! Så derfor ber jeg dere veldig, veldig pent nå om å gå inn på denne siden og stemme. Jeg hadde blitt ekstra glad om dere tok dere tid til å dele dette på facebook, blogg, twitter etc.

I tillegg til at Martine selv studerer til å bli lege har hun en liten sønn som nettopp har fått akutt leukemi.
Oppholdene på sykehuset gjør at hun ser hvor viktig det er for ungene med slike avbrekk i sykehushverdagen.

Gå inn å legg igjen din stemme.

På forhån takk :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dinner4you

dinner4you

31, Narvik

Et varmt velkommen til deg som titter innom bloggen min. Håper du legger igjen et spor etter deg<3 Her vil du finne litt om vår hverdag og hva vi bruker tiden til. 3 nydelige barn har vi vært så heldige å få.Julie(10),Noah(2) å Linus(0). Hverdagen er til tider i overkant av hektisk men vi prøver å henge med så godt vi kan :) Vi inviterer ofte til god mat og koselig samvær.Har fantastiske venner som vi setter stor pris på <3 Du kan også sende meg en mail om du lurer på noe,til: kjersti.ped@hotmail.com

Norske blogger leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits