Syk I.G.J.E.N.

Stakkars lillerusk ble så dårlig i går at vi måtte t legen å legen ville ikke sende oss hjem igjen. Så da ble d en natt på sykehuset. Masse prøver ble tatt å vi fikk svar på alle i løpet av natten og alle skumle sykdommer ble utelukket. Heldigvis. Lillerusk har et virus som herjer i kroppen hannes. Ikke så mye å gjøre med d bortsett fra å gi smerte/feberlindrende..

Sover best på mammas fang. Å alle de skumle legene å de som skulle stikke han var helt grusomme.. Våknet flere ganger i natt å bare hylte. Tenker at han nok drømte om skumlingene. I dag har han ik vært noe bedre så vi håper at i mårra vil feberen gå ned.

Hadde ikke lyst å være i sengen.. Bare på fanget.

Røde feberkinn.. Stakkar puskerusk.. Å nu e dinner-pappan nede før telling. Trur nestn nån har kasta en forbannelse over oss. Nu har Linus vært syk siden romjula å vi andre innimellom.. Puh..

3 kommentarer

marie lillesøss

15.feb.2012 kl.21:04

huff, stakkars tante sin gullgutt! Go bedring <3

Marianne

15.feb.2012 kl.21:28

stakkars liten, han så ikke frisk ut nei! God bedring!

Trine

15.feb.2012 kl.23:20

Huff...lille venn..<3

Skriv en ny kommentar

dinner4you

dinner4you

31, Narvik

Et varmt velkommen til deg som titter innom bloggen min. Håper du legger igjen et spor etter deg<3 Her vil du finne litt om vår hverdag og hva vi bruker tiden til. 3 nydelige barn har vi vært så heldige å få.Julie(10),Noah(2) å Linus(0). Hverdagen er til tider i overkant av hektisk men vi prøver å henge med så godt vi kan :) Vi inviterer ofte til god mat og koselig samvær.Har fantastiske venner som vi setter stor pris på <3 Du kan også sende meg en mail om du lurer på noe,til: kjersti.ped@hotmail.com

Norske blogger leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits